Van de ene overstroming naar de andere
Door: Evanne
Blijf op de hoogte en volg Evanne
13 Januari 2011 | Nederland, Nijmegen
Een eerste verslagje, nog vanuit Nederland.
Over vier dagen is het zover; mijn allereerste trip helemaal alleen, naar de andere kant van de wereld! Ik ben inmiddels een beetje zenuwachtig en slaap ook wat minder, hoewel ik wel in bed lig te dromen.. Tjee, wat een waanzinnig grote reis!
Maandag vertrek ik om 2u met het vliegtuig vanuit Amsterdam, om dan vooruit in de tijd te vliegen en woensdag om 12u (lokale tijd) in Sydney te landen. Wie zegt dat een tijdmachine niet bestaat..
Nou, vanuit de zomerhitte zal ik jullie berichten over mijn vliegreis en aankomst. Ik kan niet wachten! Maar weet ook heel zeker dat ik alles en iedereen hier heel erg ga missen..
Mij wel op de hoogte houden van alles, he!
Liefs, Evanne
Mij wel op de hoogte houden van alles, he!
Liefs, Evanne
13 Januari 2011 - 17:49
Sanne:
ja echt spannend evan... ik hoop dat je een super leuke reis krijgt met veel nieuwe ervaringen en leuke avonturen!!
Goede reis
Kuss San -
13 Januari 2011 - 19:37
Meike:
leuk leuk leuk leuk -
13 Januari 2011 - 20:20
Ariana.:
Hoi Evanne,
Ik vind het erg leuk om je te volgen,ga dit ook zeker doen.
Kom maar op met de verhalen.
Veel plezier en ga er van genieten
Ariana -
13 Januari 2011 - 21:31
Linde:
Wat leuk om zo met je mee te reizen!
13 Januari 2011 - 22:07
Jet:
Hee meis,
Succes met deze nieuwe ervaring, dat je maar een hoop ervaringen rijker zult worden en mooie dingen tegen zal komen op je pad.
Geniet ervan.
Liefs, xx Jet -
14 Januari 2011 - 11:16
Bernice:
wat leuk dat je een reisverslag gaat bijhouden!!
voor maandag een hele goede reis toegewenst en ga er super van genieten!!!! -
14 Januari 2011 - 19:29
Kyra:
Nou Evanne, ik weet zeker dat je een superleuke tijd zal krijgen. Over levenservaring gesproken...... Hier kan geen studie tegen op....zegt ik uit eigen ervaring! Ik wens je een hele goede reis , genietse en heel erg leuk dat we van je reisverslag mogen meegenieten.
Liefs Kyra, Marco, Pien en Ties -
14 Januari 2011 - 23:52
Erik:
Lieve Eva,
je gaat de stralende zon tegemoet.
Ik wens je achter elke heuvel en hoek vele mooie en boeiende avonturen.
en wees weerom wanneer de wiele waalt -
15 Januari 2011 - 14:32
Lisanne:
Hey klein zusje,
bah wat is dit echt zeg!
nog even en dan zit je daar aan de andere kant van de wereld. Met de kinderen heb ik afgesproken dat we een hele diepe kuil gaan graven dan kunnen we naar je roepen.
Tot maandag! xxx zus -
15 Januari 2011 - 15:29
Hannah:
oehhhh! jij gaat het zo vet krijgen daar!!!
heeeel veel plezier! genietgenietgeniet!
kus! -
16 Januari 2011 - 12:45
Vera:
Goede reis!!!! -
16 Januari 2011 - 19:17
Ariana.:
Hoi,hoi
Voor morgen een hele goede reis,en ga er van genieten
groetjes ariana -
17 Januari 2011 - 20:29
Mamma:
Om kwart over twee steeg je op, in een grote dikke airbus met een Chinese roos op de staart. Binnen 10 tellen was je verdwenen in de nevels, iets te snel naar onze zin. Noël en ik stonden je na te kijken van het panoramaterras na het afscheid; en wie kwam daar weer aanlopen? Je paps. Toen stonden we daar met z'n drieën en hoopten dat je ons zou zien, maar je zat natuurlijk juist bij het raampje aan de andere kant. Ik wist niet dat je tegenwoordig het landen en opstijgen van de vliegtuigen weer 'van dichtbij' kunt bekijken, op zo'n winderig platform, erg leuk. Ik probeer nu om je vliegtuig te volgen op internet, wil weten wanneer je boven Iran vliegt en zo, maar dat gaat waarschijnlijk niet lukken.
Vreemd, je vliegt steeds verder van ons weg. Dit bedachten we in de auto, terwijl wij in een slakkegangetje (vergeleken met jou) naar huis reden.
Dag lieverd! mamma
18 Januari 2011 - 11:45
Mariska Roerdinkhold:
Hé, als het goed is ben je nu zo'n beetje op je bestemming aangekomen? Hoe was de reis? Je zult wel kapot zijn..........
11 April 2011 - 10:56
Pim En Joke:
Hallo Evanne,
Een geweldige reis en ervaring rijker met het werken in een graanfabriek.
Wat zul je straks genieten met 5 jongetjes in een heerlijk huis.
Het zal wel druk zijn maar lijkt en klinkt allemaal geweldig.
De kou trotserend, geniet elke dag van deze mooie reis, eenmaal thuis
is alles heel snel weer realiteit.
Groetjes, succes, plezier en liefs van pim en joke.